EL

FESTIVAL

ferta Gastronòmica
COM ARRIBAR
How to arrive
MANTINGUEM L'ESPAI NET!!!
 
KEEP THE SPACE CLEAN!!!
JORNADES GASTRO MUSICALS A LA FALDA DEL MONTSENY

L'Ateneu de les Arts amb el suport de l'ajuntament de Santa Maria de Palautordera té el plaer de presentar la quarta edició de MontMusic Festival, el 16, 17 i 18 d'octubre al Centre Cultural Can Balmes de Santa Maria de Palautordera (C. Can Balmes, 13) dirigit per Núria Andorrà (Premi Puig Porret 2019).

 

MontMusic Festival continua recolzant la línia artística iniciada en les edicions anteriors, músiques que tenen com a eix vertebrador la recerca de nous camins, que són lliures i que transporten al moment present, que es basen en l'escolta i el diàleg entre intèrprets i públic. També tenim pinzellades de dansa i en aquesta edició presentarem un format d'ensemble. 

 

MontMusic Festival vol ser més que un festival oferint una experiència combinant gastronomia, música i natura; el marc del festival és la masia de Can Balmes, un espai que ens farà sentir com si fóssim a casa i on trobarem una oferta gastronòmica i un entorn on passar un cap de setmana gastro-musical amb cuina d'autor i vins ecològics.

 

En aquesta quarta edició ens proposem fer un canvi de format per fomentar encar més l'intercanvi musical entre els artistes, creant un ensemble per l'ocasió que treballarà de manera intensa per preparar la peça final que s'enregistrarà i publicarà en format CD i concerts en diferents formats dels seus integrants, amb l'objectiu de que el públic es pugui beneficiar d'aquest treball fent-lo partícip del working progres de l'Ensemble de MontMusic 2020. 

 

Fomentarem la xarxa local d'artistes potenciant l'alt nivell de l'escena en el nostre entorn. També continuem oferint la línia de tallers dels artistes que passen pel festival durant el diumenge 18 per obrir l'intercanvi de coneixements.

 

Us convidem a venir, a ser-hi, a escoltar i compartir aquesta experiència a l'oasi paradisíac de Santa Maria de Palautordera al mig del Montseny en plena natura.

FOLLOW US
PATROCINADORES
  • Negro del icono de Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Negro Facebook Icono
logo ajuntament de palau.png
logo ateneu negre lletres.jpg
Disseny_sense_títol_(1).png